neljapäev, juuni 22, 2006

esmalt pean ütlema, et see uus Feed Reader meeldib mulle. Leidis selliste lehtede tomid ja rrs'id üles, mida ma ise tuvastaada ei suutnud. Pluss veel eesti keel. Lahe.

Leidsin ka Flickri kastajatele "mänguasjade lehe", mille abil saab oma piltidest erinevaid asju (nt ajakirja kaas) teha.
Eile, kui Kõpust tulin (käisin ühele väliseestlasele kangast telgedele rakendamas), astusin läbi ka meie orhideeaiakesest. Seal peaks kasvama 10 orhideed väga väiksel alal, mina leidsin 4 või 5, osa alustavad hiljem. Ilm oli pilves ja pidlid seetõttu pole eriti säravad.

Paar tükki rohkem laadisin oma käsitööblogisse

kolmapäev, juuni 21, 2006

FeedReader

Sikutasin täna uue FeedReader'i välimus on uuendusi saanud, sisu vist ka :)

latteart


latteart
Originally uploaded by egateris.



Whipup'i kaudu saadan lingi lugejatele. Imeilusad tööd, kahju vaid et materjaliks on kohv ja ajas töö püsiv pole. Aga "kohvikunstnikutel" ka selline Flickri kogukond nagu Latte Art, mis kindlasti vaatamist väärib


Veel üks link...koht nimega Amiglia, mis praegu pakub tasuta kontot ja peaks võimldama oma sugupuu tegemist ja selle esitamist ka blogis, kui ma õieti aru sain. Ise veel katsetanud ei ole, aga plaanin küll :)

reede, juuni 16, 2006

Blogi külastajate statistikast

Nii...olles oma blogile külge pookinud kolm lugejat, mis külastajate "kodukohta" aru annavad ja mis selgus! Kolme peale kokku ilmselt saab õige statistika.
Tracksy - annab üsna hea ülevaate, et kes ja kas uuesti ja milliseid otsisõnu kasutades minuni jõuab.


Google analytics - ilusad värvilised skeemid, täpid kaardil annavad täpse asukoha kuid millegipärast on neid seal ka nendes kohtades kus
ClustrMapsil ei ole. Kumb lugemata jätab?

neljapäev, juuni 15, 2006

njah...kiirelt peab koju minema...eelmise jutu täienduseks...

Your Brain's Pattern

You have a tempered, reasonable way of thinking.
You tend to take every new idea in, and meld it with your world view.
For you, everything is always changing. Each moment is different.
Your thinking process tends to be very natural - with no beginnings or endings.


või

You Were A Jaguar

A shapeshifter that understands the patterns of chaos.
You are powerful and move without fear in dark places.

Kui inimene peab olema õhtul hilja koolimajas ja tööd tegema (loe: lõpuklassi raamatut printima), siis võib juhtuda et ta leiab imelikke lehekülgi, nagu näiteks see, millelt saab igasuguseid loendureid jms naljakat ja ebavajalikku oma blogisse.
Nagu näha, ei suutnud minagi ahvatlusele vastu pidada ja kuna suveootus on ka suur, siis lisasin lehe üles serva loenduri, mis ütleb, millal siis lõpuks see oodatud aeg hakkab.

esmaspäev, juuni 12, 2006


Nonii...reedel oli minu postkasti potsatanud teade, et paki järgi vaja minna. Saatajamaaks märgitud USA. No ei saanud teisiti, kui kohe jalad alla (loe: autorooli) ja sidesse. Pakist tuli välja kaks kirjut sokilõnga, mis kududes triibud tekitab ja üks tokk taaskasutatavat lõnga. Ja sokivardad. Igatahes minu tänu Lisale, kes need saatis :) Nii võin esimese vahetuse kordaläinuks lugeda (kirjutasin sellest mais millalgi). Ka Margie, kellele mina paki saatsin, sai selle kätte.

neljapäev, juuni 08, 2006

Uudishimu

Inimene on üks imelik ja uudishimulik olevus. Ja ennekõike uurib ju endaga seotud asju. Ühest käsitööblogist leidsin viite Wikipediale, ja võimalusele uurida sealt andmeid 365 kalendripäeva kohta. Nüüd tean, millised tuntumad inimesed on samal päeval sündinud, mis juhtunud. Üsna huvitav lugemine oli :)

Eile olin saanud lõpuks Google Analyics'i kutse. Sellest on vist küll juba sada aastat, kui "palve" esitasin. Lisasin kohe selle ka siia lehele ja tulemus on selline.



Tõstsin mohääri jutu alt ka teksti pildifaili alla...millegi pärast ei paistnud tekst varem välja. Kuigi ma hoolega üriasin seda nähtavaks teha.

esmaspäev, juuni 05, 2006

Jaburad testid

Kiire on olnud...õppeaasta lõpp ja puha. Õnneks on nüüd aeg asju kergemalt võtta. Juba pikka aega olen vaadanud selliseid imelikke teste blogides..näiteks et mis tüüpi auto sa oled, või mis tüüpi lõng jne. Täna võtsin kätte ja proovisin ka. Quizilla lehelt krahmasin esimese ettejuhtuva testi. Aega tegemiseks ei kulunudki peaegu ja tulemiseks sain sellise teadmise. Njah...







What kind of yarn are you?




You are Mohair.You are a warm and fuzzy type who works well with others, doing your share without being too weighty. You can be stubborn and absolutely refuse to change your position once it is set, but that's okay since you are good at covering up your mistakes.
Take this quiz!



You are a warm and fuzzy type who works well with others, doing your share without being too weighty. You can be stubborn and absolutely refuse to change your position once it is set, but that's okay since you are good at covering up your mistakes.