reede, mai 05, 2006

Nii,ja ongi Kõpu laagri aeg käes. Sel korral juba 10 kord. Seltskond on sel aastal suhteliselt väike, seega võib loota et "laagrihullud" (loe: õpetavad õpetajad Liia, Silli-Mai, Siret, Ain ja Sulev) on homme ehk inimese moodi, mitte ülearu rabelenud zombid. Laager sai käima juba enne, kui laagrilipp ametlikult heisatud...täiesti tavaline olukord siin muide. Me oleme pidevalt pidanud lapsi korrale kutsuma, et nad ka vahetevahel puhkaksid.Nüüd toimetatakse juba hoogsalt kõikides töötubades. Silli
-Mail teevad tüdrukud jaapani kõites märkmike, Sulev ja Liia toimetavad portselanimaaliga (tegu ikakgi kõrgkuumusahju värvidega ja see vajab rohkem tähelepanu),Ain põletab lastega võinugadele peremärke ja mina suutsin endale juba järelkasvu koolitada, kes minu asemel palerooside tikkimist õpetab :-)
Ag mis see Kõpu laager on? Kamp Hiiumaa käsitöö õpetajaid tuli 9 aastat tagasi ideele, et võiks tublidele käsitöölastele paaripäevase laagri teha, kus õpetatks teistsuguseid (käsitöö)asju kui koolis. Kevadel 1997 sai esimene kord läbi viidud. Kohal olid eespool nimetatud naisõpetajad :-) . Sügisel tegid sarnase laagri ka kunstiõpetajad. Asja vaagides ja nagunii kolme ainesektsiooni koostööd arvesse võttes tuldi järeldusele, et koos on seltsim ja järgmisest kevadest olid juba kambas nii kunsti kui tööõptuse õpetajad oma tublidega. Teinud oleme hästi palju huvitavaid asju ja laager igati lahe.

2 kommentaar:

At 6:18 PM, Blogger Kati ütles...

oot-oot. Kas sa kavatsed juba pinsile minna, et järelkasvu koolitad? :)

 
At 6:45 PM, Blogger Siret ütles...

:) ikka

 

Postita kommentaar

<< Home